- Startsida
- Offentlig säker mat
- Tjänster
- Blanketter
Publicerad 6 november 2020
Blanketter
Vissa livsmedel, bland annat citrusfrukter och vissa frukter och bär, kan ge en försämring hos en del små barn med eksem eller orsaka klåda och rodnad runt munnen. Reaktionen är inte en allergi.
Blanketter, hygien
-
Studiebesök
Blankett för signering av hygienregler vid studiebesök i köket. -
Servicepersonal
Blankett för signering av hygienregler vid servicearbeten i köket. -
Hygienintroduktion
Blankett för alla nya vikarier och praktikanter. För snabb introduktion av kökets hygienregler.
Blanketter, temperatur
-
Yttemperatur utskick
Blankett för dokumentation av matens yttemperatur vid utskick. -
Temperatur mottagning av färdig mat
Blankett för mottagningskök. Daglig dokumentation av yttemperatur i mottagen varm och kall mat. Blanketten räcker en månad. -
Temperatur, kyl/frys
Blankett för dokumentation av temperatur i kylar/frysar en gång per vecka. -
Temperatur, diskmaskin
Blankett för dokumentation av temperatur i diskmaskin en gång per vecka. -
Kärntemperatur, tillagning
Blankett för dokumentation av matens kärntemperatur vid tillagning. -
Kärntemperatur, nedkylning
Blankett för dokumentation av matens kärntemperatur i nedkylning.
Blanketter, matförgiftning
-
Blankett vid misstänkt matförgiftning
Blankett att använda vid misstänkt matförgiftning. Både för det akuta skedet och för uppföljning.
Blanketter, rengöring och underhåll
-
Blankett för underhåll
Blankett för notering av underhållsbehov, -ansvar och åtgärder. -
Blankett för rengöring
Blankett med instruktioner för rengöring och underlag för signering av utfört arbete. Innehåller både daglig rengöring och veckorengöring.
Blanketter, egenkontroll
-
Egenkontroll avdelning
Blankett för avdelningskök i förskola, äldreomsorg och sjukhus.