Publicerad 21 september 2021

Webbsändning, Agenda för integration

En gång per månad har SKR webbsändningar med nyheter, lärande exempel och reportage på temat asylmottagande, integration och etablering.

En framgångsrik integration är viktig inte bara för vår framtida tillväxt och välfärd utan också för demokratin. Det övergripande målet är att alla som kommer till Sverige ska etablera sig i det svenska samhället och på arbetsmarknaden.

Webbsändningarna kommer att ta upp de senaste nyheterna från stat, myndigheter, akademi och inte minst dela med oss av goda exempel från kommuner.

Målgrupper är personer verksamma inom integration, socialtjänst, skola, arbetsmarknad och näringsliv, men självklart är sändningarna är öppna för alla som är intresserade.

Kommande webbsändningar

Höstens första sändning äger rum den 30 september kl 09.00.

Vi bjuder på ett nyhetssvep från SKR. Det kommer information om vad som gäller för de personer från Afghanistan som har ett utvisningsbeslut som inte kan verkställas. Statens servicecenter kommer och berättar om sitt uppdrag med fokus på målgruppen nyanlända och UNHCR om sitt pågående arbete med ideellt flyktingstöd.

Agenda för integration, del 31

Äldre webbsändningar

Kontakt

Kontakta SKR

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset