Evenemang

Hitta och anmäl dig till SKR:s utbildningar, konferenser och andra evenemang.

Sök evenemang

Typ av evenemang

Kommande evenemang

 1. tisdag
  1
  feb

  Inställt: Semesterseminarium

  SKR erbjuder ett seminarium om semesterförläggning och semesterhantering för arbetsgivaren. Seminariets syfte är att ge grundläggande kunskaper för att skapa en semesterplanering som både möter verksamhetens behov av bemanning och arbetstagares behov av semester.

  Datum
  1 februari 2022
  Tid
  09.00 – 12.00
  Status
  Inställt
 2. tisdag
  1
  feb

  Val 2022 – utmaningar och möjligheter, tillfälle 1

  En konferensserie med samma innehåll som sker vid tre olika tillfällen. Förutom inspel från Valmyndigheten, Myndigheten för delaktighet och SKR erbjuder dagen framför allt möjlighet till idé- och erfarenhetsutbyte för er som arbetar och ansvarar för valets genomförande i din kommun.

  Datum
  1 februari 2022
  Tid
  09.30 – 14.30
 3. tisdag
  1
  feb

  Mötesplats social hållbarhet inspirationsserie - 1:2 Ekonomi och effektivitet som drivkraft för främjande och förebyggande arbete

  En digital seminarieserie med fokus på hälsofrämjande och förebyggande arbete. Ta del av nationella, lokala och regionala initiativ som möter gemensamma samhällsutmaningar på nya sätt. Tillfälle två tar upp frågan hur ekonomi och effektivt resursutnyttjande kan ge ett perspektiv på arbetet med social hållbarhet och folkhälsa.

  Datum
  1 februari 2022
  Tid
  10.00 – 11.30
 4. onsdag
  2
  feb

  Grundkurs i Bilaga M

  SKR erbjuder en grundkurs i bestämmelser som reglerar arbetstider och anställning inom lärarområdet. Kursen syftar till att ge kunskap om anställningsformer, arbetstider, övertid och ersättningar samt aktuella frågeställningar inom skolområdet.

  Datum
  2 februari 2022
  Tid
  08.30 – 12.30
 5. onsdag
  2
  feb

  Inställt: Stationsutveckling, idag och i morgon

  Attraktiva stationsmiljöer är av stor betydelse för ökat hållbart resande. I detta seminarium kommer vi diskutera hur nuvarande ramverk kring stationsutveckling kan breddas och utvecklas för att bidra till attraktiva stationsmiljöer i framtiden.

  Datum
  2 februari 2022
  Status
  Inställt

Kontakt

Kontakta SKR