Evenemang

Hitta och anmäl dig till SKR:s utbildningar, konferenser och andra evenemang.

Sök evenemang

Typ av evenemang

Kommande evenemang

 1. måndag
  3
  okt

  Inställd: Utveckling i skolan - Bilaga 6

  SKR erbjuder en kurs i Bilaga 6 till HÖK för lärarområdet om hur arbetet för att uppnå en ändamålsenlig arbetsorganisation inom skolan kan bedrivas. Kursen berör även förutsättningarna kring bilaga M och lärares arbetstidsregleringar.

  Datum
  3 oktober 2022
  Status
  Inställt
 2. måndag
  3
  okt

  Innovationsveckan: Så skapar vi en rörelse tillsammans

  Viable cities och omställning till nära vård är båda exempel på arbeten som syftar på att bedriva systemförändring i större skala. Gemensamt är också att de samverkar med olika aktörer för att tillsammans hitta kraft och driva utveckling mot gemensamma mål. Initiativtagarna och representanter för de båda projekten kommer gemensamt diskutera erfarenheter kring att leda och driva omställning av komplexa system.

  Datum
  3 oktober 2022
  Tid
  09.00 – 10.15
 3. måndag
  3
  okt

  Välfärd i egen regi – eller köpa? Om sektorns köp av verksamhet

  SKR följer årligen upp effekten av sektorns försörjningsstrategier och presenterar på webbinariet 2021 års kostnadsutfall över sektorns köp av verksamhet. Utfallet bryts ner och kommenteras på huvudmannanivå (beställare), verksamhetsområden och motparter (kategorier utförare).

  Datum
  3 oktober 2022
  Tid
  11.00 – 12.00
 4. måndag
  3
  okt

  Innovationsveckan: Mera försök

  För att möta framtida utmaningar behövs nya sätt att ta tillvara engagemang och kreativitet som finns inom kommunsektorn. I en värld där allt fler utmaningar är komplexa är det svårt att bara ha skrivbordslösningar. Vi behöver testa nya idéer och lära oss vad som fungerar och inte. Helt enkelt Försöka mera!

  Datum
  3 oktober 2022
  Tid
  14.00 – 14.45
 5. tisdag
  4
  okt

  Arbetsrättslig kurs om verksamhetsövergång

  SKR erbjuder en kurs om regelverket kring verksamhetsövergång. Kursen syftar till att ge kunskaper om de arbetsrättsliga frågor som brukar uppkomma i samband med verksamhetsövergång.

  Datum
  4 oktober 2022
  Status
  Flyttat

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR