Publicerad 4 juli 2019

Badhus - Strategiska frågor och ställningstaganden

Här kan du läsa om viktiga strategiska frågeställningar för kommuner som har ett badhus som ska renoveras eller byggas. I ett badhus kan även något som vanligtvis skulle ses som en detaljfråga bli ett strategiskt val. I skriften kan du läsa om allt från det strategiska valet mellan att renovera och bygga nytt till frågor du kan ställa gällande städbarhet. Ta tillfället i akt att skaffa dig ordentligt på fötterna inför något som kan bara ett av de största besluten i din kommun.

Står du inför beslutet att bygga eller renovera ett badhus? Funderar du på om det kanske finns andra lösningar som är mer lämpliga för att lösa din kommuns badhusproblematik? Då bör du läsa den här skriften.

De kommande åren kommer det runtom i landet investeras stora mängder pengar i badhus som antingen ska renoveras eller byggas. Enligt vissa bedömare handlar det om så mycket som 40 miljarder under en tioårsperiod. På Sveriges Kommuner och Landsting tror vi förvisso att investeringsnivån kommer att öka men inte i så stor utsträckning. Oavsett vilket så är badhus ofta en stor investering för kommunen och det finns mycket att vinna på noga genomtänkta beslut.

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR
Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.