22 oktober 2024 kl. 13.40-15.10

TAMAM - en plattform för utveckling och en positiv kraft i samhället

TAMAM är ett projekt i Nyköping som ger ungdomar möjlighet att pröva olika konstnärliga uttryck, såsom musik, skådespeleri och filmskapande. Vårt arbete utformas utifrån vad ungdomarna själva är intresserade av, vi är en plattform som utvecklar deltagarnas begåvning och utmanar genom att introducera nya och spännande uttryckssätt. TAMAM ska vara en positiv kraft i samhället som aktivt motverkar normaliseringen av våld och kriminalitet.

I TAMAM finns både veckobaserade kurser och längre skarpa projekt. Varje vecka finns kurstillfällen i skådespeleri som vi kallar ACTING och i musikskapande som vi kallar MUSIC. Deltagarna kan välja att gå på det ena eller andra eller bägge två. Varje vecka finns också en träff där vi jobbar med gruppens dynamik och vad gruppen behöver stöd i just nu, detta kallar vi för MEMBER. Över hela terminen sträcker sig också skarpa projekt med tydliga mål som vi kallar för ACADEMY. Dessa har alltid som mål att hela gruppen ska skapa något tillsammans, till exempel en film, en scenproduktion, ett ljudverk eller liknande. För att uppnå dessa mål stöttas ungdomarna löpande med studiehjälp av handledare för att ha möjligheten att både medverka i TAMAM och klara av skolan.

TAMAM drivs av ABF Sörmland i samarbete med Ung Arena och Teater Sörmland och projektet finansieras av ett projektstöd från Allmänna Arvsfonden.

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR








Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.

Om konferensen

Levande kultur och meningsfull fritid för barn och unga står i centrum för SKR:s kultur- och fritidskonferens 2024. Tillsammans med värdarna Uppsala kommun och Region Uppsala hälsar vi välkomna till Uppsala Konsert & Kongress!

Tillbaka till konferensen