23 oktober 2024 kl. 13.30-15.15

Fyrisgården – Kultur av och med barn och unga med funktionsnedsättning

Ta del av vad olika verksamheter med fokus på barn och unga med funktionsnedsättning gör. Inom Uppsala kulturskola och Studiefrämjandets kulturskola kan deltagarna vara kulturutövare, genom skapande, dans, teater och musik.

Hemgården Fyrisgården är ett kreativt hus för människor i alla åldrar med fokus på barn och unga med funktionsnedsättning, samt ansvarig för nätverket Fritid för alla. Fritid för alla är både en hemsida med information om vilket utbud som finns för personer med funktionsnedsättning i alla åldrar och samtidigt ett stödnätverk för organisationer som ordnar eller vill ordna aktiviteter för målgruppen.

Program

  • 13.30 Presentation av verksamheterna Fyrisgården och nätverket Fritid för alla och Studiefrämjandets kulturskola och Uppsalas kulturskolas verksamhet för barn och unga med funktionsnedsättning.14.15 Fika
  • 14.30 Olika workshops, prova på.
  • 15.15 Avslut.

Antal platser: 20

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR








Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.

Om konferensen

Levande kultur och meningsfull fritid för barn och unga står i centrum för SKR:s kultur- och fritidskonferens 2024. Tillsammans med värdarna Uppsala kommun och Region Uppsala hälsar vi välkomna till Uppsala Konsert & Kongress!

Tillbaka till konferensen