OBS! Evenemanget är avslutat!25 april 2024 kl. 13.00-16.00

Att driva välfärdsutveckling genom digitalisering

Har du direkt eller indirekt ansvar för att utveckla en offentlig verksamhet med hjälp av digitalisering? I det här programmet (7,5hp) får du med dig kunskap och konkreta verktyg för att kunna driva på din organisations digitalisering och påverka utvecklingen i det dagliga arbetet.

Det här programmet ger dig kunskap och konkreta verktyg för att driva välfärdsutveckling genom digitalisering. Programmet genomförs i samarbete med Adda - ett bolag inom SKR.

Programmet kombinerar forskningsnära och praktiknära inslag för att du som deltagare ska få med dig kunskap och konkreta verktyg för att kunna påverka och driva digitalisering i din organisation. Efter programmet kan du även tillgodose dig 7,5 högskolepoäng vid Institutionen för tillämpad IT vid Göteborgs universitet.

Under våren 2024 hålls programmet i april-juni med fem lärarledda träffar som varvas med självstudier och en arbetsintegrerad uppgift.

Information och anmälan

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som har direkt eller indirekt ansvar att driva utvecklingsarbete i en offentlig verksamhet med digitalisering som möjliggörare. Du kan till exempel arbeta som strateg, verksamhetsutvecklare, projektledare eller chef.

Informationsansvarig

  • Fredrik Carlsson
    Handläggare

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR








Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.