Webbinarium om det demokratiska samtalet

Du möter Carl Heath, ordförande för nationell satsning på medie- och informationskunnighet, och kommunikationsstrateg Camilla Kullander från Karlstad. De berättar bland annat om arbetet med att utbilda medarbetare i att hantera den ökade polariseringen och hårdare samtalsklimatet i samhället.

Anmäl dig

Upplevelsen av en hårdare samtalston där vi allt oftare möter hat- och hotfulla uttryck i det demokratiska samtalet. Många kommuner upplever att tonen i de sociala medierna blir allt hårdare och söker metoder för att agera som motkraft.

Regeringen tillsatte 2018 en kommitté som gör en nationell satsning på medie- och informationskunnighet och det demokratiska samtalet. Uppdraget är att arbeta med insatser som ökar människors motståndskraft mot desinformation, propaganda och näthat.

På detta webbinarium kommer du att möta våra gäster kommitténs ordförande Carl Heath, liksom kommunikationsstrateg Camilla Kullander från Karlstad som berättar hur de arbetar bland annat med att utbilda medarbetare i att hantera den ökade polariseringen och hårdare samtalsklimatet i samhället.

Så påverkas kurser och konferenser av det nya coronaviruset

Frågor om anmälan

Informationsansvarig

  • Anna-Lena Pogulis
    Projektledare
  • Greta Berg
    Handläggare

Kontakt

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!