Grundkurs i Kompetens- och omställningsavtalet (KOM-KR)

SKR och Sobona erbjuder en grundläggande kurs i Kompetens- och omställningsavtalets viktigaste bestämmelser, samt den partsgemensamma synen kopplade till dessa. Informationen ges i digital form med viss möjlighet till frågeinlämning under tiden.

Anmäl dig

Innehåll

Kursen ger en grundläggande genomgång om Kompetens- och omställningsavtalets viktigaste bestämmelser och den partsgemensamma synen om dessa. Innehållet är främst fokuserat på de viktigaste förändringarna och den avtalsutveckling som skett jämfört med KOM-KL.

Föreläsare

Föreläsare är förhandlare från förhandlingssektionen på avdelningen för arbetsgivarpolitik, SKR och förhandlare hos Sobona.

Information

Vi ber er notera att antalet deltagare är begränsat vilket gör att antagning till tillfället sker utifrån tidpunkt för anmälan. Till detta tillfälle går det bra anmäla fler än två. För att de interaktiva inslagen ska fungera tillfredställande, avser varje anmäld plats dock en deltagare. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar.

Er anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person. Avanmälan och uppgifter om eventuell ersättare måste ske skriftligen till SKR Konferens före kurstillfället, senast innan start.

Så påverkas kurser och konferenser av det nya coronaviruset

Frågor om anmälan

Informationsansvarig

  • Sabina Bajraktarevic
    Förhandlare
  • Donovan Häll
    Förhandlare
  • Karin Nordin
    Förhandlare

Kontakt

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!