Webbinarium: Mötesplatser - arenor för social hållbarhet

Hur kan mötesplatser vara arenor för social hållbarhet? Vad är det som ger social hållbarhet när människor möts? Du är varmt välkommen till ett spännande webbinarium.

Mötesplatser - arenor för social hållbarhet, webbinarium, Region Örebro län

Länken fungerar bäst med webbläsaren Chrome eller Edge i Windows. Anslut gärna till mötet i god tid före start om du använder en annan webbläsare än de två rekommenderade. Du behöver då ladda ner ett tillägg för att få det att fungera. 

Innehåll

Anna Jakobsson, hållbarhetchef vid Region Örebro län, leder ett samtal omkring mötesplatsens betydelse för social hållbarhet.

Medverkar gör Kenneth Handberg (s), kommunstyrelsens ordförande i Örebro kommun, Eva Gustavsson och Christopher Olsson, forskare vid Örebro universitet, samt Marianne Dock, Healthy Cities och stadsarkitekt i Malmö stad.

Samtalet kommer att belysa, problematisera och ställa frågor. Vi garanterar inga svar, men vi tror att du kommer att bli sugen på en fortsättning. Webbinariet ger en försmak till den nationella konferensen i Örebro den 12 och 13 maj.

Webbinariet arrangeras av Örebro kommun, Region Örebro län i samverkan med SKL och Folkhälsomyndigheten inom ramen för Mötesplats social hållbarhet.

Så påverkas kurser och konferenser av det nya coronaviruset

Informationsansvarig

  • Jonas Frykman
    Handläggare

Kontakt

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!