Dokumentation: Webbsändning SKR–Näringsliv, mars 2020

Den 23 mars sände SKR ett webbinarium med temat hantering av näringslivsfrågor på grund av Corona. Sändningen var den första i en serie webbinarier med fokus på näringslivsfrågor som sänds under våren 2020.

Presentationer

Presentationerna är i PDF-format och öppnas i nytt fönster.

Kommunala och regionala åtgärder för att stödja näringslivetKatrien Vanhaverbeke, sektionschef, SKR

Tillväxtverkets uppdrag att bistå regioner med insatser vid större varsel och omställning i näringslivetMonika Kväl, Regionalt tillväxtarbete, Tillväxtverket

Verksamt.se - kanalen för företagsanpassad information om åtgärder med anledning av nya coronaAnders Nyberg, Tf enhetschef Digital kommunikation, Tillväxtverket

Om Corona på verksamt.se

Regeringen agerar på olika sätt för att lindra effekterna av Corona för företagen i Sverige. På verksamt.se finns information samlat från myndigheter om det nya coronaviruset covid- 19, som är viktig att känna till som företagare och som arbetande med näringslivsfrågor kommunalt eller regionalt.

Frågor från chatten

Exempel på kommunala och regionala åtgärder

Runt om i vårt land initieras och kommuniceras kommunala och regionala åtgärder för att hjälpa det lokala och regionala näringslivet i den kris som nu råder genom coronaviruset. För att snabbt kunna lära av varandra uppmanar vi er att dela era åtgärder med varandra. Gör gärna det via Facebook och gruppen SKR-Näringsliv.

SKR-Näringsliv, Facebook

Sändningen kan ses i efterhand.

Så påverkas kurser och konferenser av det nya coronaviruset

Informationsansvarig

  • Anders Gunnarsson
    Handläggare

Kontakt

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!