Publicerad 6 mars 2023
Nyhet

Mats Lindskog chef för SKR:s kommunikationsavdelning

Mats Lindskog har anställts som ny chef för kommunikationsavdelningen på Sveriges Kommuner och Regioner. Han tillträder tjänsten den 17 april 2023.

Mats Lindskog, SKR

Mats Lindskog

Nyligen offentliggjordes att Anna Berglund skulle bli SKR:s nya kommunikationsdirektör. Hon har dock av privata skäl beslutat sig för att inte tillträda tjänsten. Mot bakgrund av detta har SKR:s vd nu beslutat att anställa Mats Lindskog som chef för kommunikationsavdelningen.

− Mats Lindskog har en gedigen erfarenhet av att leda och utveckla kommunikationsarbete i en stor och komplex organisation. SKR får med Mats Lindskog en chef för kommunikationsavdelningen, som har god insikt i kommuners och regioners verksamhet och vilken roll kommunikationsarbetet kan spela för att utveckla SKR som medlems- och arbetsgivarorganisation, säger Palle Lundberg, SKR:s vd.

Mats Lindskog har arbetat med kommunikation och ledarskap under många år, de senaste åtta åren som kommunikationsdirektör inom Västerås stad. Han har också varit chef för kommunens strategiska styrning av stödfunktioner, samt utvecklingschef med ansvar för bland annat marknad, projektstyrning, innovation och varumärkesutveckling.

− SKR har en oerhört spännande och viktig roll tillsammans med kommuner och regioner. Jag ser väldigt mycket fram emot att, tillsammans med alla medarbetare och SKR:s ledning, bidra till att skapa ännu mer nytta för våra medlemmar, säger Mats Lindskog.

Pressjour

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR
Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.