Publicerad 4 november 2021

SKR:s testpanel

SKR har en testpanel för att genomföra tester av nya funktioner, ny design, nytt innehåll och så vidare. Anmäl dig i dag för att vara med och påverka hur SKR:s webbplats ska utvecklas.

Om testpanelen

SKR jobbar regelbundet med att testa hur webbplatsen fungerar att använda och hur innehållet på den ska skapa nytta för besökarna. I det jobbet tar vi hjälp av en panel med personer som mer eller mindre ofta besöker skr.se och använder det som finns där i sitt eget arbete.

Som medlem i testpanelen har du chansen att påverka utvecklingen av SKR:s webbkommunikation. Inför ett test väljer vi ut ett antal personer ur panelen och bokar upp ett eller flera tester. Testerna kan bestå av allt från enkla enkätfrågor till mer omfattande uppgifter där vi tillsammans med testpersonen provar en ny funktion på webbplatsen.

Du förbinder dig inte att delta i några tester när du anmäler dig till vår panel, men vi hoppas såklart att du ska vilja vara med när det blir aktuellt.

Anmäl dig till SKR:s testpanel

Fyll i formuläret för att anmäla dig till vår testpanel. Du kommer att få ett e-postmeddelande om att din anmälan är mottagen. Om det sedan blir aktuellt att genomföra ett test kontaktar vi dig igen.

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.Jag är anställd i * (obligatorisk)
Jag är anställd i

Jag är mest intresserad av (frivilligt)
Jag är mest intresserad av (frivilligt)


Du kan ange flera alternativ

Informationsansvarig

  • Tomas Johansson Haavik
    Webbstrateg

Kontakt

Kontakta SKR

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset