2 december 2021 kl. 15.00-16.45  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

På spaning med Nära vård

En mötesplats där vi tillsammans delar berättelser från vårt nuläge utifrån olika perspektiv i omställningen till nära vård. Vi uppmärksammar det som gjorts under året och tar span på det fortsatta omställningsarbetet med förväntade resultat 2022. Ett tillfälle att stanna till och fylla på energi och framtidshopp. 

Anmäl dig

Innehåll

Omställningen till Nära vård kommer att göra skillnad för alla Sveriges invånare och hjälpa oss att klara välfärdens utmaningar. Varmt välkommen till denna digitala eftermiddag där vi möts för att fira årets framgångar inom Nära vård och framtidsspana. Tillsammans formar vi idéerna och utvecklar arbetet i omställningen till Nära vård genom att erbjuda en mötesplats för att dela lärdomar, inspirera varandra, fira och framtidsspana.

Vi gör en kort tillbakablick och tar avstamp i nuet för att fortsätta driva omställningen till Nära vård. Det framgångsrika Sverige skapas lokalt, vi lyfter exempel från runt om i landet visar på just det. Kom och dela med dig av din horisont som tar oss mot en mera nära vård!

Efter klockan 16:45 är du välkommen att stanna kvar i vår digitala lounge för lite vintermingel.

Målgrupp

Alla som är intresserade av Nära vård.

Medverkande

  • Lisbeth Löpare Johansson, samordnare Nära vård SKR

Om du har frågor

Ansvarig för innehållet i evenemanget:

Lisbeth Löpare Johansson, samordnare

Frågor om anmälan:

madeleine.beerman@skr.se

Kontakt

Kontakta SKR

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset