6 maj 2021 kl. 09.00-12.00

Lärarområdets arbetstider och anställningsförhållanden, Bilaga M

Bilaga M till Allmänna Bestämmelser reglerar lärarområdets arbetstider och anställningsförhållanden och syftet med kursen är att ge grundläggande kunskaper inom området.

Anmäl dig

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är personalchef eller personalhandläggare inom verksamhet där bilaga M till Allmänna Bestämmelser (AB) används. Du bör ha förkunskaper motsvarande minst ett års arbete med aktuella avtal.

Innehåll

Den vänder sig till dig som är HR/personalchef eller personalhandläggare inom verksamhet där bilaga M används och det är en fördel om man arbetat med avtalet någon tid, men är inte ett krav för att kunna delta på kursen.

Föreläsare

Agnes Gradstock och Johan Thörn båda förhandlare på förhandlingssektionen, Avdelningen för arbetsgivarpolitik, Sveriges Kommuner och Regioner.

Information

Vi ber er notera att antalet deltagare är begränsat vilket gör att antagning till kursen sker utifrån tidpunkt för anmälan och att två deltagare från varje organisation är välkomna. Skulle platser finnas kvar efter sista anmälningsdatum kan möjlighet att anmäla fler finnas.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar. Er kursanmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person. Avanmälan och uppgifter om eventuell ersättare måste ske skriftligen till SKR Konferens.

Om du har frågor

Ansvarig för innehållet i evenemanget:

Agnes Gradstock, förhandlare

Johan Thörn, förhandlare

Frågor om anmälan:

konferens@skr.se

Kontakt

Kontakta SKR

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset