2 maj 2022 till 4 maj 2022 kl. 00.00-00.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Kvalitetsmässan 

Kvalitetsmässan i Göteborg är mötesplatsen för alla som arbetar med att utveckla de offentliga verksamheterna. SKR är samverkanspart, vi arrangerar flera seminarier och finns med i monterutställningen.

Innehåll

Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling. Här samlas både tjänstemän och förtroendevalda från kommuner och regioner, tillsammans med företag och förebilder för att under tre dagar samla erfarenheter och inspiration för att fortsätta välfärden.

Program, anmälan

Programmet bjuder på ett högkvalitativt innehåll uppdelat i delteman, nischade mot olika roller och verksamheter. Här finns viktig kompetensutveckling likväl som aktuella samhällsfrågor.

Program och anmälan, Kvalitetsmässan

SKR på mässan

SKR arrangerar flera seminarier under Kvalitetsmässan framförallt i temaspåren ”Ekonomi, styrning och strategi” och ”Politikens möjligheter och utmaningar” men vi deltar även med vår expertis i många andra seminarier.

SKR står även bakom Kvalitetsmässans nationella utmärkelser som bidrar till att programmet innehåller en uppsjö av goda idéer och exempel på framgångsrik verksamhetsutveckling.

Möt SKR på mässan – Kom och prata med oss i SKR:s monter B07:10.

Om du har frågor

Ansvarig för SKR:s seminarier:

Leif Eldås, handläggare

Martin Lidhamn, handläggare

Ansvarig för SKR:s monter:

Åsa Agerbring, projektledare

Frågor om anmälan ställs direkt till mässan:

Meetx AB hanterar alla anmälningar och hotellbokningar

031 708 86 90

kvalitetsmassan@meetx.se

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR