26 november 2021 kl. 09.00-11.30  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Kurs om preliminär lön och felaktigt utbetald lön

SKR erbjuder en kurs som behandlar kollektivavtalet Korrigering av preliminär lön m.m och skillnaden mellan hantering av preliminär lön och felaktigt utbetald lön.

Anmäl dig

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som arbetar som lönehandläggare eller handläggare inom HR och förhandling och behöver grundläggande kunskaper om korrigering av preliminär lön och hantering av felaktigt utbetald lön.

Innehåll

Kursen ger en grundläggande genomgång av hur arbetsgivaren praktiskt och rättsligt hanterar uppkomna löneskulder i enlighet med kollektivavtalet Korrigering av preliminär lön m.m. Innehållet berör skillnad mellan preliminär lön och felaktig lön samt hantering av olika former av löneskulder som uppstått för arbetstagaren Kursen genomförs i föreläsningsform med möjlighet att ställa frågor i chatt.

Medverkande

  • Agnes Gradstock, förhandlare, avdelningen för arbetsgivarpolitik.
  • Helene Evers, arbetsrättsjurist, avdelningen för arbetsgivarpolitik.

Information

Länk och mer teknisk information och länkar till kursmaterial kommer skickas ut närmare kurstillfället. Välkommen till incheckning och teknikkontroll kl. 08.40.

Vi ber er notera att antalet deltagare är begränsat vilket gör att antagning till kursen sker utifrån tidpunkt för anmälan och att två deltagare från varje organisation är välkomna. Varje anmälan är avsedd för en deltagare och länk får inte delas. Skulle platser finnas kvar efter sista anmälningsdatum kan möjlighet att anmäla fler finnas.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar. Er kursanmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person. Avanmälan och uppgifter om eventuell ersättare måste ske skriftligen till SKR Konferens senast dagen innan kursen.

Om du har frågor

Ansvarig för innehållet i evenemanget:

Agnes Gradstock, förhandlare

Helene Evers, arbetsrättsjurist

Frågor om anmälan:

konferens@skr.se

Kontakt

Kontakta SKR

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset