OBS! Evenemanget är avslutat!28 mars 2023 kl. 09.00-11.00

Kurs i bilaga U

SKR erbjuder en grundkurs i bestämmelserna om uppehållsanställning inom skolans område. Kursen syftar till att ge kunskap om anställningsformen i Bilaga U och dess konstruktion med fokus på arbetstid och löneberäkning.

Anmäl dig

Innehåll

Kursen går igenom konstruktionen för uppehållsanställning enligt Bilaga U och syftar till att ge arbetsgivaren grundläggande kunskap om anställning/anställningsformer, arbetstider, övertid och ersättningar för anställda på Bilaga U. Löneberäkningar kommer inte tas upp under kursen. Kursen genomförs i föreläsningsform med möjlighet för deltagarna att ställa frågor.

Målgrupp

Kursen vänder sig till HR-, förhandlings- och personalchefer samt HR-personal inom verksamheter där Bilaga U används.

Medverkande

  • Carola Lundberg, förhandlare, avdelningen för arbetsgivarpolitik
  • Ann-Sophie Nykrans Svedhem, förhandlare, avdelningen för arbetsgivarpolitik

Information

För att kunna delta i kursen har vi som krav att du arbetar inom kommun och region, eller i ett medlemsföretag ansluten till Sobona. Uppfyller du inte detta kommer du få besked om att du är avanmäld.

Vid digitala kurser gäller att det är max 5 personer från samma kommun, region eller medlemsföretag som får gå vid samma kurstillfälle. Vid fysiska kurser gäller max 2 personer från samma organisation.

Varje anmälan är avsedd för en deltagare och länk får inte delas. Kursen går ej att ta del av i efterhand, dock är kursmaterialet tillgängligt en månad.

Er kursanmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar.

Informationsansvarig

  • Carola Lundberg
    Förhandlare
  • Ann-Sophie Nykrans Svedhem
    Förhandlare

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR
Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.