OBS! Evenemanget är avslutat!7 december 2022 till 8 december 2022 kl. 08.00-17.00

Grundutbildning i tjänstedesign, tillfälle 8

Utbildningen vänder sig till dig i offentlig sektor som vill lära dig mer om tjänstedesign och hur det går till när man utvecklar tjänster med utgångspunkt i användarens behov. Utbildningen genomförs vid olika tillfällen under 2022.

Anmäl dig

Utbildningen genomförs i samarbete mellan SKR och Adda Kompetens - ett bolag inom SKR. Adda har ansvaret för att ta hand om löpande koordinering och vidareutveckling av medlemserbjudandet.

Målgrupp

Anställda i offentlig sektor. Inga förkunskaper krävs, bara nyfikenhet på tjänstedesign.

Upplägg

Utbildningen genomförs under två heldagar därtill ingår 5-6 timmar självstudier. Efter avslutad utbildning har du en grundförståelse för hur tjänstedesignprocessen går till samt när och på vilka sätt du kan använda dig av olika verktyg. Alla deltagare tilldelas ett diplom efter avslutad kurs.

Programinnehåll

I denna kurs utgår vi ifrån Innovationsguidens sex steg - en pedagogisk modell för att ta sig an en tjänstedesignprocess.

Användarcentrerad innovation är en central del i offentliga organisationers strävan att öka värdet för dem vi är till för och samtidigt öka innovationskraften i organisationen. Men hur gör man?

Information om utbildningen, upplägg och innehåll

Om du har frågor

Frågor om anmälan och innehåll:

Emelie Risberg Hellström, koordinator och kommunikatör, Adda Kompetens

emelie.risberg.hellstrom@adda.se

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR