Evenemang

Hitta och anmäl dig till SKR:s utbildningar, konferenser och andra evenemang.

Sök evenemang

Typ av evenemang

Kommande evenemang

 1. torsdag
  27
  jan

  Konsekvensbedömning av välfärdsteknik- workshop konsekvensbedömning i praktiken

  Workshop som riktar sig till kommunal äldreomsorg som ska inleda eller påbörjat ett praktiskt arbete med konsekvensbedömningar enligt GDPR av välfärdsteknik. Vi arbetar praktiskt med att genomföra en konsekvensbedömning utifrån ett scenario.

  Datum
  27 januari 2022
  Tid
  10.00 – 12.00
 2. fredag
  28
  jan

  Barnrättsstrategutbildning

  Utbildningen till barnrättstrateg är en fyradagars utbildning förlagd under drygt tre månader. Deltagarna får övergripande kunskap om barnkonventionen och vad det innebär att implementera och tillämpa barnkonventionen i den egna verksamheten i praktiskt arbete.

  Datum
  28 januari 2022 - 26 april 2022
 3. tisdag
  1
  feb

  Semesterseminarium

  SKR erbjuder ett seminarium om semesterförläggning och semesterhantering för arbetsgivaren. Seminariets syfte är att ge grundläggande kunskaper för att skapa en semesterplanering som både möter verksamhetens behov av bemanning och arbetstagares behov av semester.

  Datum
  1 februari 2022
  Tid
  09.00 – 12.00
 4. tisdag
  1
  feb

  Val 2022 – utmaningar och möjligheter, tillfälle 1

  En konferensserie med samma innehåll som sker vid tre olika tillfällen. Förutom inspel från Valmyndigheten, Myndigheten för delaktighet och SKR erbjuder dagen framför allt möjlighet till idé- och erfarenhetsutbyte för er som arbetar och ansvarar för valets genomförande i din kommun.

  Datum
  1 februari 2022
  Tid
  09.30 – 14.30
 5. tisdag
  1
  feb

  Mötesplats social hållbarhet inspirationsserie - 1:2 Ekonomi och effektivitet som drivkraft för främjande och förebyggande arbete

  En digital seminarieserie med fokus på hälsofrämjande och förebyggande arbete. Ta del av nationella, lokala och regionala initiativ som möter gemensamma samhällsutmaningar på nya sätt. Tillfälle två tar upp frågan hur ekonomi och effektivt resursutnyttjande kan ge ett perspektiv på arbetet med social hållbarhet och folkhälsa.

  Datum
  1 februari 2022
  Tid
  10.00 – 11.30

Kontakt

Kontakta SKR

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset