Publicerad 9 juni 2021

Webbmöten, tillsyn och taxor

Tillsyn och taxor är en webbaserad arena för anställda på kommunala miljökontor att diskutera aktuella frågor. Just nu har vi sommaruppehåll och återkommer igen i september.

Information om Tillsyn och taxor

Varje möte innehåller en kortare presentation om en aktuell fråga, till exempel en remiss eller en lagändring. På webbmötena kan du diskutera frågor med andra deltagare och även ställa frågor till SKR:s experter om taxorna inom miljöbalken och livsmedelslagstiftningens område.

Webbmötena anordnas en gång i månaden och pågår i en och en halv timme. Det går inte att ta del av webbmötena i efterhand. Det krävs ingen föranmälan för att delta och deltagandet är kostnadsfritt.

Notera att det finns ett kapacitetstak på 300 deltagare och som vanligt gäller först till kvarn.

Prenumerera på utskick om nya webbmöten

Prenumerera på webbinnehåll från SKR

Du kan få ett meddelande direkt till din e-postlåda om när nya webbmöten anordnas eller när nya sidor om taxa skapas. I bekfräftelse-mailet du får när du angett din e-postadress på sidan "Prenumerera på webbinnehåll från SKR" finns en länk till din prenumerationssida. Klicka i "Miljö, hälsa" och eventuella övriga ämnen du är intresserad av på sidan och klicka slutligen "spara".

Tjänsten är kostnadsfri.

Teknisk information

Webbmötena genomförs med verktyget Zoom, som fungerar direkt i webbläsaren eller genom Zooms app.

Säkerställ på förhand att du har möjlighet att spela upp ljud via en källa som normalt fungerar, SVT Play eller Spotify eller liknande.

Kontakt

Kontakta SKR

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset