Publicerad: 13 december 2018

Nyhet

Nu kan du anmäla dig till Skolriksdag 2019

Skolriksdagen är Sveriges största mötesplats för skolans ledare. Nästa konferens går av stapeln den 6-7 maj 2019 och vi har nu öppnat anmälan.

– Skolriksdagen är ett uppskattat tillfälle att ta del av erfarenheter och inspireras av kollegor från hela landet, säger Per-Arne Andersson, avdelningsdirektör SKL.

SKL har arrangerat konferensen vartannat år sedan 1989. Som tidigare år är vårt fokus att erbjuda ett brett och spännande program som lyfter aktuella frågor från förskola till vuxenutbildning. Områden som kommer vara i fokus är bland annat digitalisering, kompetensförsörjning och ledarskap.

Program och anmälan Skolriksdagen 2019

Fakta

Konferensen genomförs på Waterfront Congress Centre i Stockholm. Målgruppen är förtroendevalda, tjänstepersoner inom förvaltning, rektorer och förskolechefer. Programmet består både av plenumföreläsningar och valbara seminarier.

Precis som tidigare år är programmet delat under konferensens andra eftermiddag. För förtroendevalda arrangeras partigruppsmöten och för tjänstepersoner erbjuds valbara seminarier. Antalet platser är begränsat.

Informationsansvarig

  • Christin Appel
    Utredare
  • Helena Bjelvenius
    Utredare

Kontakt

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!