Publicerad: 21 april 2020

Innovationsveckan 2020

Innovationsveckan genomförs för andra gången den 5-9 oktober 2020. Det är en nationell kraftsamling för att visa upp det driv och engagemang som finns inom offentlig sektor när det kommer till innovation och förmågan att tänka nytt. Initiativtagare till veckan är SKR och Vinnova – Sveriges innovationsmyndighet, Upphandlingsmyndigheten och DIGG – myndigheten för digital förvaltning.

Innovationsveckan.nu

Innovationsveckan är unik: den är lokal och nationell samtidigt. Programmet skapar vi tillsammans, med aktiviteter lokalt och digitalt. Alla aktörer som bidrar till att offentlig sektor kan möta framtidens utmaningar är välkomna att arrangera aktiviteter under veckan.

Genom att lägga in aktiviteter på Innovationsveckan.nu blir ni del av ett gemensamt program, ett nationellt paraply som ger er tillfälle att nå och involvera fler i ert arbete – medarbetare, politiker, samverkanspartners och inte minst de vi finns till för – invånarna.

Läs mer och anmäl aktiviteter på Innovationsveckans hemsida.

Vad hände 2019

Under veckan presenterades över 120 spännande programpunkter som arrangerades lokalt runtom i landet och nationellt via webben.

På Innovationsveckan.nu kan du ta del av genomförda aktiviteter och programpunkter samt alla förslag till Lätt-att-sprida priset inklusive vinnaren Mat-Glad-apparna.

Läs vidare

Informationsansvarig

  • Emelie Risberg Hellström
    Projektkoordinator

Kontakt

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!