Publicerad 19 maj 2022

Så gör du när du anmäler dig till konferensen International Forum 2022

Anmälan till konferensen är fortfarande öppen. Du kan anmäla dig att delta i en, två eller alla tre konferensdagarna. Deltagare från Sverige har rabatt på deltagaravgiften.

Anmälan görs via den internationella webbsidan. Du kan anmäla dig själv eller en större grupp. Vid anmälan av en större grupp, är det bra att utse någon som är kontaktperson. När du kommer in på den internationella webbsidan, får du tre val:

  • Jag anmäler mig själv
  • Jag anmäler andra personer
  • Jag anmäler mig själv och andra personer

Du anger att du anmäler dig från Sverige genom att klicka på SALAR. Du behöver också ange en kod (SALAR verification code): creatingtomorrow2022. SALAR är förkortningen för SKR:s internationella namn, The Swedish Association of Local Authorities and Regions. SALAR översätts ibland fortfarande som SKL.

För att betala och bekräfta din bokning, klickar du på Complete registration.

Du betalar med kredit- eller betalkort och får en betalningsbekräftelse. Om anmälan avser en grupp på fem eller fler personer, är det möjligt att betala mot faktura, som du får efter 5-7 dagar.

Betalningen sker i engelska pund (GBP). Den exakta summan i svenska kronor (SEK) kan skifta beroende på aktuell växelkurs, men nedan anger vi ungefärlig summa i SEK.

Avgifter för deltagare från Sverige

  • Deltagande 20 juni: Avgift 300 GBP (cirka 3900 SEK)
  • Deltagande 21 - 22 juni: Avgift 675 GPD (cirka 8700 SEK)
  • Deltagande 20 - 22 juni: Avgift 840 GBP (cirka 10 800 SEK)

Summorna som anges är efter att rabatten för deltagare från Sverige är avdragen. Gruppanmälan innebär i sig något lägre avgifter, och ger därför ingen ytterligare rabatt.

Mer information finns på internationella webbsidan.

Camp Sweden och seminarier

Observera att anmälan till både Camp Sweden (20 juni) och seminarierna behöver göras för att vara garanterad en plats. Du kan gå in i efterhand, via din bokningskod, för att välja Camp Sweden och seminarier, om du inte gjorde det vid anmälan. Följ steg-för-steg-guiden och kom ihåg att bekräfta valen på slutet.

Anmälan till konferensen

Steg-för-steg-guide (pdf) Pdf, 210 kB.

Social event på tisdagen

Nu finns även möjlighet att anmäla sig till en gemensam kvällsaktivitet den 21 juni. Anmälan görs separat via den internationella webbsidan. Aktiviteten ingår inte anmälningsavgiften.

Social event at Gothenburg

Steg-för-steg-guide för anmälan till Social Event (PDF) Pdf, 197 kB.

Är du student?

För studenter finns en lägre avgift för de två konferensdagarna 21 och 22 juni: 150 GBP (cirka 1900 SEK).

Vid anmälan anger du SALAR Student och verifieringskoden creatingtomorrow2022. Klicka på Complete registration för att komma till betalning.

Anmälan för studenter

Steg-för-steg-guide för anmälan för studenter (PDF)

Extra låg avgift för studenter som anmäler sig till Improvement Science Symposium

Studenter som enbart vill delta i Improvement Science Symposium den 20 juni, erbjuds en extra låg avgift.

Erbjudandet innebär en avgift på 256 GBP, omkring 2900 kronor exklusive moms, eller 320 GBP, omkring 3600 kronor inklusive moms.

Ange Student vid anmälan, och koden Future2022. Vid betalning, ange ISSTUDENTS, och klicka på Complete registration för att bekräfta anmälan och betala.

AnmälningsformulärSteg-för-steg-guide till anmälan (PDF) Pdf, 274 kB.

Improvement Science Symposium

Kostnadsfritt deltagande för patienter tillsammans med större grupper

Om du tar med dig en grupp på tio eller fler personer till konferensen, erbjuder vi en gratis biljett till en patientrepresentant. Om du vill använda detta erbjudande, betalar du för din gruppbokning och mejlar Rachel Vangucci i den internationella organisationen BMJ.

rvangucci@bmj.com

I mejlet ska patientens fullständiga uppgifter framgå, samt en kort beskrivning av rollen som patientrepresentant. Mejlet ska skrivas på engelska.

Frågor?

Om du har frågor om anmälningsprocessen, mejla till events@bmj.com

Informationsansvarig

  • Marie Blom Niklasson
    Handläggare