Publicerad: 26 augusti 2019

Konferensen Agenda för integration 6-7 november

Under sommaren har vi uppdaterat programmet och fyllt på med fler medverkande. De två senaste tillskotten är jämställdhetsministern Åsa Lindhagen och Anna Dahlberg, journalist och politisk redaktör.

Vilka utmaningar står vi inför och hur jobbar vi vidare utifrån dagens förutsättningar för att ta tillvara på invandringens möjligheter? Kom till konferensen för att utbyta erfarenheter, inspireras och ta del av ny kunskap.

Programmet innehåller internationella utblickar, nationella perspektiv och lokala exempel kopplat till nyanländas etablering och integration. Utöver föreläsningar i plenum erbjuds även ett brett utbud av valbara seminarier.

På scen möter du politiker, forskare och representanter från kommuner, regioner, myndigheter, civilsamhället och näringslivet. Medverkar gör bland andra Jan Eliasson och SKL:s chefsekonom Annika Wallenskog.

Konferensen riktar sig till dig som jobbar med nyanländas etablering, mottagande och bosättning eller integration i samhället. Du kan till exempel ha politiska uppdrag eller vara tjänsteperson i en kommun, region, myndighet, organisation eller hos en privat aktör.

Program och anmälan

Informationsansvarig

  • Sanna Rosén
    Handläggare

Kontakt

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!