Publicerad: 17 juni 2020

Nyhet

KOMMEK 2020 genomförs digitalt

19–20 augusti är det dags för KOMMEK. Denna gång genomförs KOMMEK helt digitalt. Konferensen har i år ett fokus på frågan om hur vi går vidare ur coronakrisen.

KOMMEK är landets största och ledande mötesplats för alla som arbetar med ekonomi och styrning i kommuner och regioner. Under två dagar erbjuder KOMMEK föreläsningar, intervjuer och panelsamtal kring några av våra viktigaste samhällsfrågor. Här diskuterar ministrar och experter alltifrån samverkan, effektivitet till makroekonomi och social hållbarhet. Precis som under tidigare konferenser kommer deltagarna att kunna växla mellan olika valbara spår, men den här gången digitalt.

– Inte minst under rådande coronatider är det viktigt med digitala sammanhang där vi kan diskutera välfärdsfrågor. KOMMEK är ett värdefullt tillfälle för alla som arbetar i välfärdssektorn att få inspiration och input till hur den egna verksamheten kan ta sig vidare ur pandemin, säger Anders Knape, ordförande för Sveriges Kommuner och Regioner.

Se hela programmet för KOMMEK och anmäl dig nu:

Program och anmälan till Kommek

Arrangör av KOMMEK är Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), Kommunalekonomernas förening (KEF), Region Skåne och Malmö stad i samarbete med Malmömässan.

Informationsansvarig

  • Per Sedigh
    Ekonom

Kontakt

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!