Publicerad: 4 december 2019

Kurser, konferenser, politisk styrning, verksamhetsutveckling

 • tisdag
  10
  dec
  2019

  Fullmäktiges presidiekonferens, Örebro

  Dagen fokuserar på arbetet med att motverka mutor och jäv. Vi kommer även att beröra förmågan att ta tillvara digitaliseringens möjligheter, hantera dess utmaningar samt öka moderniseringen av välfärden i offentliga sektorn.

 • tisdag
  24
  mar
  2020

  Styra och leda tillsammans– både styrelseordförande och direktören

  En workshop där ni kommer att arbeta med hur samarbetet om det gemensamma uppdraget ska fungera samt arbetsfördelningen mellan styrelseordförande och direktören i kommunen eller regionen. Ni delar erfarenhetsutbyte och inspiration i gruppen.

 • tisdag
  28
  apr
  2020

  Exklusiv workshop för toppolitiker som är kvinnor 2020

  Ni kommer att arbeta med komplexiteten i ditt uppdrag i kommunen eller i regionen genom att dela erfarenheter om ledarskap och makt och få inspiration. Tillsammans skapar vi även ny kunskap om det speciella i uppdraget att vara just toppolitiker och ...

Övriga utbildningar

 • E-utbildning för att motverka korruption


  Utbildningen vänder sig till förtroendevalda och tjänstepersoner i kommuner och regioner som har för avsikt att starta upp eller vidareutveckla ett strategiskt arbete mot korruption.

Kontakt

Välkommen att skicka din fråga till SKR!

Gäller din fråga arbetsrätt eller kollektivavtal/förhandling?

SKR:s rådgivning riktar sig till personalchefer och förhandlingschefer i kommuner och regioner. Om din fråga är på uppdrag av dessa behöver du ange det.
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot