Publicerad: 19 januari 2021

Behov av extrapersonal relaterat till coronaviruset

SKR samlar kontaktuppgifter till kommuner och regioner som med kort varsel söker fler medarbetare.

Många arbetsgivare söker efter vård- och omsorgsutbildad personal samt även studenter på vårdutbildningar och tekniska utbildningar. Flera arbetsgivare söker också efter personal utan vårdutbildning som kan hjälpa till inom vården och omsorgen. Även lärare, förskollärare, IT-ansvariga, HR-ansvariga samt annan personal efterfrågas.

För arbetsgivare

Är din kommun eller region i behov av extra personal? Om du vill att din kommun eller region ska finnas med i sammanställningen, skriv några rader om vilken typ av kompetens eller till vilka områden ni söker och bifoga en länk till er jobbannons och skicka det till somia.frej@skr.se

För arbetssökande

Klicka på den region nedan som du är intresserad av för att se vilken kompetens som respektive arbetsgivare söker för närvarande. Du kontaktar själv den arbetsgivare som du är intresserad av.

Blekinge

Karlskrona kommun

Karlskrona kommun har ett ökat behov av personal och därför söker vi nu dig som vill göra nytta med kort varsel. Vi kommer kunna erbjuda dig arbete under en period framöver när samhället behöver det som mest. Det är i dagsläget främst äldreförvaltningen och funktionsstödsförvaltningen som söker extra personal, men även andra uppdrag kan bli aktuella då läget snabbt kan förändras.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att hjälpa andra. Erfarenhet av omvårdnad samt pedagogiskt arbete är en merit, men inget krav.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Karlskrona kommun

Dalarna

Falu kommun

Falu kommun söker personal inom vård och omsorg, främst undersköterskor och vårdbiträden.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Falu kommun

Älvdalens kommun

Älvdalens kommun söker vikarier, både för längre och kortare perioder. Behovet finns främst inom våra verksamheter i vård och omsorg, men även kostenheten, barnomsorgen m.fl. kan behöva förstärkning.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Älvdalens kommun

Gävleborg

Bollnäs kommun

Vi behöver säkerställa att det finns tillräckligt med personal för att klara vårt uppdrag i äldreomsorgen, om krisen eskalerar och sjukfrånvaron bland ordinarie personal är hög. Vi vill därför vädja till dig som har erfarenhet eller intresse av vård och omsorg att anmäla ditt intresse till oss.

Vi söker i första hand dig med utbildning eller erfarenhet, men även dig som jobbat inom servicebranschen eller liknande.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Bollnäs kommun

Gävle kommun

Gävle kommun söker sjuksköterskor, studenter på sjuksköterskeprogrammet, socionomer och omvårdnadspersonal.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Gävle kommun

Hofors kommun

Hofors kommun är i behov av personal och söker bland annat omvårdnadspersonal och sjuksköterskor.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Hofors kommun

Sandvikens kommun

Sandvikens kommun är i behov av legitimerade sjuksköterskor och studenter på sjuksköterskeprogrammet samt omsorgspersonal med eller utan erfarenhet/utbildning.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Sandvikens kommun

Söderhamns kommun

Söderhamns kommun har framförallt behov av personal till vård- och omsorg, men också till kost, lokalvård, skola, förskola och fritidsverksamhet. Även du som inte har några förkunskaper eller utbildning inom dessa områden är välkommen att lämna ditt intresse.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Söderhamns kommun

Halland

Halmstads kommun

Halmstads kommun söker nya kollegor som vill göra nytta med kort varsel. Både vårdpersonal, lärare, förskollärare, HR-ansvariga, digitala strateger med flera efterfrågas.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Halmstads kommun

Varbergs kommun

Vi söker dig som med kort varsel vill göra nytta och bidra till något riktigt viktigt. Just nu behöver vi förstärka inom flera områden, bland annat äldreomsorg och funktionsnedsättning.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Varbergs kommun

Jämtland Härjedalen

Bräcke kommun

Bräcke kommun söker extrapersonal till vård-och omsorg, skola- och barnomsorg samt till skolkök. Utbildning och relevant erfarenhet är önskvärt men inget krav.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Bräcke kommun

Krokoms kommun

Vi söker dig som vill göra nytta och bidra till något riktigt viktigt. Just nu behöver vi förstärka inom flera områden, men främst söker vi medarbetare till vård- och omsorgsarbete.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Krokoms kommun

Region Jämtland Härjedalen

Regionen söker såväl legitimerad som icke-legitimerad personal till hälso- och sjukvården.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Region Jämtland Härjedalen

Åre kommun

Åre kommun behöver vikarier till äldreboenden, hemtjänst, städ, måltid och barnomsorg.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Åre kommun

Jönköping

Nässjö kommun

Nässjö kommun söker bland annat fler sjuksköterskor och socionomer till sina verksamheter.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Nässjö kommun

Tranås kommun

Tranås kommun ser nu som många andra ett ökat personalbehov den närmaste tiden och söker därför medarbetare till vård och omsorg.

Tillsvidare tjänster inom Tranås kommun

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Tranås kommun

Värnamo kommun

Värnamo kommun söker nya kollegor som kan ställa upp med kortvarsel och semestervikarier, främst inom vård och omsorg.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Värnamo kommun

Kalmar

Region Kalmar län

Region Kalmar län rekryterar just nu vårdpersonal som vill ha en tillfällig anställning och vill vara med för att stärka upp vid ett utökat vårdbehov. Det är en tidsbegränsad anställningar där omfattning (heltid, deltid eller timmar) och arbetsuppgifter varierar utifrån verksamhetens behov.

De söker dig som har vårdutbildning och ser gärna att du har vårderfarenhet. Framöver kan det även bli aktuellt även med andra yrkesgrupper.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Region Kalmar län

Kronoberg

Lessebo kommun

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att hjälpa andra. Erfarenhet av omvårdnad samt pedagogiskt arbete är en merit, men inget krav. Vi ger dig de praktiska kunskaper du behöver, och de utmaningar du möter löser vi tillsammans.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Lessebo kommun

Älmhults kommun

Älmhults kommun söker dig som kan hjälpa oss att stärka upp där det behövs som mest. Med anledning av coronaviruset har behovet av personal inom ett flertal verksamhetsområden ökat. Älmhults kommun söker därför nya kollegor som vill göra nytta med kort varsel. Har du yrkeskunskap som kan komma till nytta i vår kommunala verksamhet?

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Älmhults kommun

Norrbotten

Jokkmokks kommun

Kommunen söker nu timvikarier - främst just inom äldreomsorgen samt omsorgen om personer med funktionsnedsättning i Jokkmokk, Vuollerim och Porjus. Tidigare erfarenhet är inget krav.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Jokkmokks kommun

Kalix kommun

Kalix kommun behöver vikarier till äldreboenden, hemtjänst, boenden inom LSS, städ, kost och barnomsorg.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Kalix kommun

Luleå kommun

Luleå kommun söker dig som vill spela roll för andra människor. Behovet finns främst inom vård och omsorg, men även förskola och skola kan behöva förstärkning.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Luleå kommun

Pajala kommun

Pajala kommun kan komma att behöva förstärka team inom vård och omsorg. De söker bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, personlig assistenter, vårdbiträden eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Även personer utan efterfrågad utbildning är välkomna att lämna intresse.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Pajala kommun

Piteå kommun

Piteå kommun söker vikarier till våra verksamheter inom vård och omsorg.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Piteå kommun

Region Norrbotten

De som är intresserade av att arbeta som extra resurser är välkomna att maila hr_rekrytering@norrbotten.se

Överkalix kommun

Kommunen söker dig som vill hjälpa till och kan jobba som timvikarie inom bland annat vård och omsorg, skola eller andra samhällsviktiga verksamheter.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Överkalix kommun

Övertorneå kommun

Övertorneå söker timvikarier som har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Övertorneå kommun

Skåne

Bromölla kommun

Med anledning av den pågående pandemin av coronaviruset (covid-19) förbereder vi oss just nu för att behovet av personal hastigt kan komma att öka. Därför ser vi nu över hur vi på ett bra sätt kan förstärka bemanningen på våra äldreboenden, inom hemtjänsten, på våra gruppbostäder inom LSS samt inom personlig assistans.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Bromölla kommun

Eslövs kommun

Eslövs kommun söker medarbetare till äldreboende, hemtjänsten och LSS.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Eslövs kommun

Höörs kommun

Vi söker medarbetare för tillfälliga anställningar inom särskilt boende för äldre, hemtjänst, LSS-verksamheter samt sjuksköterskor till hemsjukvården.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom äldreomsorg och omsorg inom Höörs kommun

Anmäl ditt intresse för att arbeta som sjuksköterska inom Höörs kommun

Kristianstads kommun

Omsorgsförvaltningen i Kristianstads kommun söker extra personal inom äldreomsorgen och funktionsstöd. De söker personer med utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller annan likvärdig utbildning och erfarenhet av omsorgsarbete. Inom funktionsstöd söker vi även dig med utbildning från barn- och fritidsprogrammet samt vissa assistansutbildningar.

Anmäl ditt intrese för att arbeta inom Kristianstads kommun

Landskrona kommun

Vi söker medarbetare inom alla våra olika verksamheter. Våra tillfälliga arbeten finns bland annat inom äldreomsorgen, LSS-verksamheten, lokalvård och administration med flera. Om du har tidigare erfarenhet är det toppen men det är inte nödvändigt.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Landskrona kommun

Laholms kommun

Laholms kommun söker medarbetare som med kort varsel kan förstärka som undersköterskor och sjuksköterskor inom vård och omsorg. Vi ser gärna att du har en vårdutbildning. Vi söker även dig som studerar till ett vårdyrke.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Laholms kommun

Lunds kommun

Lunds kommun letar nu efter dig som kan hjälpa våra medborgare där det behövs som mest. Beroende på hur situationen med coronaviruset utvecklas i kommunen, kan vi ha behov av vikarier och extra personal. Vi efterfrågar en stor bredd av yrkesgrupper, exempelvis vårdpersonal, socionomer, lokalvårdare, köksbiträden och personer med C-körkort.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Lunds kommun

Osby kommun

Under den pågående coronaepidemin förbereder vi oss nu för att behovet av personal hastigt kan komma att öka. Därför ser vi nu över hur vi på ett bra sätt kan förstärka bemanningen på våra äldreboenden, inom hemtjänsten, på våra gruppbostäder inom LSS samt inom personlig assistans.

Osby söker undersköterskor, sjuksköterskor eller personer med, eller under pågående, vårdutbildning. Vi söker också personer utan tidigare erfarenhet från vård och omsorg.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Osby kommun

Region Skåne

Region Skåne söker vårdpersonal, vårdföretag, personer som utbildar sig till vårdyrken eller andra relevanta yrken samt frivilliga utan utbildning.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Region Skåne

Östra Göinge kommun

Östra Göinge är i behov av extrapersonal inom vård och omsorg samt lokalvård.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Östra Göinge kommun

Stockholm

Botkyrka kommun

Vi söker både dig som har erfarenhet och utbildning inom vård och omsorg, och också dig som saknar erfarenhet men som vill lära dig och vill göra en viktig insats för medmänniskor i Botkyrka.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Botkyrka kommun

Haninge kommun

Kommunen söker nu vårdbiträden och undersköterskor för bemanning av kommunens hemtjänstenheter, vård- och omsorgsboenden, stöd- och nattgrupp, träfflokaler och dagverksamheter under korttidsfrånvaro och semestrar.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Haninge kommun

Region Stockholm

Region Stockholm söker dig som är sjuksköterska, underläkare, biomedicinsk analytiker eller undersköterska med erfarenhet från exempelvis intensivvård, akutsjukvård eller liknande.

Även du som studerar till läkare eller sjuksköterska och är i slutet på din utbildning kan söka timanställning. Ytterligare yrkesroller inom sjukvård och laboratorieverksamhet kan bli aktuella

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Region Stockholm

Solna stad

Vi har ett stort behov av fler duktiga medarbetare inom våra vård- och omsorgsverksamheter i Solna stad. Vi behöver just nu timvikarierande sjuksköterskor och samt personal till omvårdnadsförvaltningen.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Solna stad

Södersjukhuset

Södersjukhuset behöver förstärkning i olika funktioner och inom olika verksamhetsområden såsom undersköterska, sjuksköterskor och läkare som vill ha en tillfällig anställning för att stötta i arbetet som rör coronaviruset.

Anmäl ditt intresse för att arbeta på Södersjukhuset

Täby kommun

Täby kommun söker omsorgspersonal, undersköterskor och vårdbiträden till boenden inom äldreomsorgen som kan stötta upp ordinarie bemanning under en period med extra hög belastning.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Täby kommun

Upplands Väsby kommun

Upplands Väsby kommun söker extra medarbetare som vill bli våra nya vardagshjältar inom vård och omsorg. Vi stärker upp med anledning av coronaviruset för att säkerställa att de som behöver kommunens service mest kan räkna med att få den.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Upplands Väsby kommun

Värmdö kommun

Kommunen söker personer som har erfarenhet inom vård och omsorg eller viljan att hjälpa till att se till så att våra samhällsviktiga insatser fortgår. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet som undersköterska, vårdbiträde, habiliteringsassistent/boendestödjare eller personlig assistent.

Du som är helt ny inom området är också välkommen med din ansökan, så länge du har engagemang och intresse för uppdraget. Vi kommer att behöva personal till vår hemtjänst, särskilda boenden och LSS.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Värmdö kommun

Sörmland

Region Sörmland

Region Sörmland söker extra personal till sjukhusen Mälarsjukhuset Eskilstuna Nyköpings lasarett och Kullbergska sjukhuset i Katrineholm. Vårdutbildad personal såsom ST-läkare, specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och skötare sökes samt även outbildad vårdpersonal till verksamhetsservice.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Region Sörmland

Uppsala

Region Uppsala

Har du en bakgrund inom vården, eller har du relevant utbildning men arbetar i dag med något annat? Vi behöver dig! Vi söker även dig som har icke-sjukvårdsrelaterade kunskaper och erfarenheter som kan stötta hälso- och sjukvården, exempelvis sjuktransporter, administration eller bemanningsarbete.

Region Uppsala bygger nu upp en resursbank för extrapersonal för att ha en god beredskap när behov uppstår.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Region Uppsala

Akademiska sjukhuset

Behov av extra vårdpersonal på Akademiska sjukhuset. Just nu är intresseanmälan stängd för att hantera redan inkomna ansökningar. Anmälan öppnar igen vid behov.

Anmäl ditt intresse för att arbeta på Akademiska sjukhuset

Värmland

Karlstads kommun

Nu under coronakrisen behöver Karlstads kommun snabbt få in många nya vikarier till alla våra verksamheter för att vi ska klara våra viktiga uppdrag. Karlstads kommun söker i första hand söker sjuksköterskor.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Karlstads kommun

Kils kommun

Kils kommun söker vikarier för arbete inom bland annat kost, äldreomsorg, lokalvård, hälso- och sjukvård, personlig assistans, individ- och familjeomsorg samt tekniska verksamheter.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Kils kommun

Region Värmland

Region Värmland har stora behov av främst IVA-sköterskor, narkossköterskor och andra legitimerade sjuksköterskor.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Region Värmland

Västerbotten

Lycksele kommun

På grund av rådande situation i samhället med Covid-19, förbereder Lycksele kommun för en påfrestning under längre tid. För att klara denna påfrestning behöver vi bli fler medarbetare – och vi söker dig som vill jobba hos oss under en tillfällig period. Framförallt söker vi dig som vill arbeta inom vården, men även andra yrken kan bli aktuellt beroende på hur situationen utvecklar sig.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Lycksele kommun

Robertsfors kommun

Robertsfors kommun söker sjuksköterskor och undersköterskor men även vårdbiträden med erfarenhet. Du kan vara under utbildning, ha avslutat din utbildning eller vara legitimerad. Vi ser även att vi kan komma att behöva fler medarbetare för lokalvård och måltidsverksamhet.

Även du som inte har erfarenhet inom ovanstående områden är välkommen att söka. Framöver kan behov inom andra verksamheter uppstå.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Robertsfors kommun

Vindelns kommun

Vindelns kommun söker fler som kan jobba tillfälligt och med kort varsel under coronapandemin. Vi kräver inte att du ska ha en specifik utbildning eller erfarenhet, men vi ser gärna sökanden i form av sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden med flera.

Huvudsaken är dock att du vill hjälpa till och bidra med det du kan.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Vindelns kommun

Västra Götalandsregionen

Borås stad

Borås Stad söker med anledning av covid-19-utbrottet extra personal inom främst vård, omsorg, lokalvård och öppen ungdomsverksamhet (fritidsgårdar). Både personer med och utan tidigare erfarenhet sökes.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Borås stad

Färgelanda kommun

Just nu har vi stort behov av extrapersonal som med kort varsel kan arbeta inom vården i Färgelanda Kommun. Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet som undersköterska eller vårdbiträde.

Viktigast av allt är dock att du har ett stort hjärta och tar väl hand om våra vårdtagare, är villig att samarbeta och lära dig nya rutiner.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Färgelanda kommun

Göteborgs stad

Just nu behöver Göteborgs stad fler timvikarier, framför allt inom äldreomsorg och funktionshindersverksamheten.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Göteborgs stad

Göteborgs stad söker även sommarvikarier.

Anmäl ditt intresse för att arbeta som sommarvikarie inom Göteborgs stad

Grästorps kommun

Just nu har vi ett stort behov av vikarier i social verksamhet och i bildningsverksamheten till följd av coronakrisen. Vi behöver vikarier för alla tider på dygnet, men särskilt morgnar, helger och kvällar.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Grästorps kommun

Hjo kommun

Hjo kommun söker fler medarbetare inom vård och omsorg.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Hjo kommun

Kungälvs kommun

Kungälvs kommun letar nu efter dig som kan hjälpa våra medborgare där det behövs som mest med kort varsel. Beroende på hur situationen med coronaviruset utvecklas i kommunen, kan vi ha behov av vikarier och extra personal.

Vi efterfrågar en stor bredd av yrkesgrupper, exempelvis vårdpersonal, stödassistenter, lokalvårdare och köksbiträden. Till många av våra extrajobb krävs ingen förkunskap eller arbetslivserfarenhet.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Kungälvs kommun

Lidköpings kommun

Vi söker kontinuerligt motiverade medarbetare för vikariearbete inom Vård & Omsorg.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Lidköpings kommun

Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun söker nya kollegor som vill göra nytta med kort varsel, både för längre och kortare uppdrag. De söker i första hand personer med kompetens och erfarenhet som kan användas inom vård och omsorg, men också inom verksamheter som hanterar renhållning, kost samt barnomsorg.

Även personer utan förkunskaper eller utbildningar inom dessa områden är välkommen att söka.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Lilla Edets kommun

Lysekils kommun

Vi behöver dig som med kort varsel kan tänka dig att bistå våra undersköterskor, vårdbiträden samt sjuksköterskor ute på våra boenden samt inom hemtjänsten. En fördel om du har utbildning eller erfarenhet inom vårdyrket men ej ett krav.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Lysekils kommun

Marks kommun

Marks kommun söker dig som är frisk och kan arbeta inom vård och omsorg. Vi behöver dig som kan arbeta inom hemtjänst och hemsjukvård, äldreboenden, boenden för personer med olika funktionsnedsättningar och personlig assistens för personer med olika funktionsnedsättningar.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Marks kommun

Mölndals stad

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie inom vård- och omsorgsförvaltningen. Du får möjlighet till ett spännande arbete med stor rörlighet och variation på kortare uppdrag. Inom förvaltningen finns följande områden: korttidsverksamheter, personligt stöd och daglig verksamhet, bostäder LSS, socialpsykiatri, hemtjänst, äldreboende, hemsjukvård och rehabilitering.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Mölndals stad

Sotenäs kommun

Just nu söker vi timvikarier till vård och omsorg i Sotenäs kommun med stora möjligheter till sommarjobb. Ett socialt omsorgsarbete innebär att stödja den enskilde i personliga, praktiska och sociala frågor. Vi erbjuder en god gemenskap och möjlighet för dig att skaffa erfarenhet inom ett framtidsyrke.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Sotenäs kommun

Svenljunga kommun

Åtgärderna för att minska smittspridningen av coronaviruset innebär att vi eventuellt snart får personalbrist. Därför finns nu möjlighet att ansöka om en tillfällig timanställning eller ett korttidsvikariat hos oss.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Svenljunga kommun

Tanums kommun

Tanums kommun söker nya medarbetare inom bland annat omsorgen.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Tanums kommun

Tjörns kommun

Tjörns kommun söker nya medarbetare som vill göra nytta med kort varsel. Främst till äldreomsorgen och LSS-verksamheterna samt att vi söker sjuksköterskor.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Tjörns kommun

Tranemo kommun

Tranemo kommun söker dig som vill göra nytta med kort varsel. I första hand söker vi omvårdnadspersonal, undersköterska, sjuksköterska och vårdare, men vi har även flera andra arbetsuppgifter där utbildning och erfarenhet inte är ett krav. Alla som vill hjälpa till är välkomna att söka.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Tranemo kommun

Uddevalla kommun

Alla som är intresserade av att bidra och arbeta inom framförallt vård, omsorg, måltid, lokalvård och transport kan anmäla sig till kommunen via länken. Intresseanmälningarna kommer att sammanställas och hanteras av bemanningsenheten inom socialtjänsten som kontaktar dig när de fått din anmälan.

Arbetsuppgifterna anpassas efter din kompetens och tidigare erfarenhet. Du kommer att få nödvändig kunskap för att klara det uppdrag du får.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Uddevalla kommun

Ulricehamns kommun

Ulricehamns kommun söker dig som vill göra nytta med kort varsel. Vi behöver förstärkning framförallt inom vård och omsorg, men vi kommer behöva personal inom kost, lokalvård och förskola/skola. Vi behöver dig både för kortare och längre uppdrag och du har själv möjlighet att påverka anställningens omfattning och längd utifrån dina förutsättningar.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Ulricehamns kommun

Vara kommun

Vara kommun söker främst personal inom äldreomsorg och funktionshinder. Även spontanansökan inom övrig kommunal verksamhet är intressant.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Vara kommun

Vänersborgs kommun

Med anledning av coronaviruset behöver vi kompetens inom flera olika områden. Extrapersonal såväl som ideella insatser. Här kan du som är intresserad av att hjälpa till inom någon av våra verksamheter göra en anmälan.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Vänersborgs kommun

Öckerö kommun

Vi söker timvikarier! Vill du vara med och göra en viktig insats för samhället och våra invånare? När vi nu tillsammans försöker bekämpa coronaviruset gör det att fler är hemma från arbetet än vanligt och vi har brist på personal i våra verksamheter.

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet eller utbildning inom vård och omsorg men även inom kost och lokalvård.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Öckerö kommun

Västernorrland

Kramfors kommun

Kommunen söker personer som kan tänka sig tillfälligt arbete inom samhällsviktiga funktioner. Rekryteringsbehovet är i första hand just nu inom vård och omsorg, men rekryteringsbehoven kan förändras snabbt och vi vill därför även komma i kontakt med dig som är intresserad av andra verksamheter.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Kramfors kommun

Region Västernorrland

Region Västernorrland söker främst hälso- och sjukvårdspersonal, både utbildad personal men även studenter. Även de som kan bidra inom serviceområdet såsom exempelvis städ eller transport kan anmäla intresse.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Region Västernorrland

Sundsvalls kommun

Sundsvalls kommun söker personer som är tillgänglig att börja arbeta omgående inom hemtjänst.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Sundsvalls kommun

Ånge kommun

Våra tillfälliga arbeten finns bland annat inom äldreomsorgen, stöd och omsorg, lokalvård, barnomsorg, kostorganisation och hälso- och sjukvård. Framöver kan även andra områden bli aktuella. Om du har tidigare erfarenhet och utbildning är det bra, men även du som ej har så mycket yrkeserfarenhet är välkommen att ansöka

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Ånge kommun

Västmanland

Surahammars kommun

Surahammars kommun söker personal som med kort varsel vill och kan arbeta inom kommunens verksamheter; äldrevård, hemtjänst och särskilt boende, funktionsstöd, Skol och Barnomsorg men även kostverksamheten samt inom lokalvård.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Surahammars kommun

Västerås stad

Västerås stad söker resursstöd till flera verksamheter för olika typer av uppdrag inom kommunen.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Västerås stad

Örebro

 

Region Örebro län

Region Örebro län söker förstärkning av vårdutbildad personal som undersköterskor, sjuksköterskor, och läkare samt även personal med annan vårdrelaterad utbildning.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Region Örebro län

Östergötland

Finspångs kommun

Vi söker dig som vill göra nytta och bidra till något viktigt – att finnas till för människor. Vi behöver dig med social förmåga, ett genuint intresse för andra människor och som är intresserade av vård- och omsorgsarbete.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Finspångs kommun

Norrköpings kommun

Norrköpings kommun söker extrapersonal till våra verksamheter inom vård och omsorg.

För att kunna arbeta i våra verksamheter är det viktigt att du kan ta egna initiativ och ansvara för dina arbetsuppgifter. Som person behöver du vara uppmärksam på andras behov och kunna anpassa dig efter olika människor och situationer. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet och en avslutad eller pågående utbildning inom vård och omsorg, barn och fritid, beteendevetenskap, socialt- eller pedagogiskt arbete.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Norrköpings kommun

Valdemarsviks kommun

Är du sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, undersköterska eller vårdbiträde? På grund av coronavirusets spridning i Östergötland söker vi dig som kan och vill bidra med dina kompetenser i våra verksamheter inom området Stöd & Omsorg.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Valdemarsviks kommun

Åtvidabergs kommun

Åtvidabergs kommun söker extrapersonal inom vård- och omsorg. Vi söker både dig med utbildning och erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, men även dig utan tidigare erfarenhet men som ändå känner att du vill göra en insats.

Anmäl ditt intresse för att arbeta inom Åtvidabergs kommun

Informationsansvarig

  • Johanna Öqvist
    Utredare

Kontakt

Välkommen att skicka din fråga till SKR inom arbetsrätt och kollektivavtal

Har du en fråga om arbetsrätt och kollektivavtal med anledning av det pågående virusutbrottet? Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Frågor och svar om arbetsgivares ansvar vid epidemi- eller pandemiutbrott

  • SKR:s rådgivning riktar sig till personal- och förhandlingschefer i kommuner och regioner. Om frågan ställs på uppdrag av någon av dessa anger du det i formuläret.
  • Vi kommer att kontakta dig inom två arbetsdagar. För att underlätta återkoppling ber vi dig ange vilka tider du är tillgänglig via telefon. Om kontakt ej kan etableras kan ärendet komma att avslutas.
  • Vid akuta frågor, vänligen ring SKR:s kontaktcenter på 08-452 70 00.

Ange gärna lagrum eller avtal som ärendet gäller. Beskriv var i processen ni befinner er och vilka eventuella åtgärder som redan vidtagits. Tänk på att inte ange personuppgifter.


Frågan ställs på uppdrag av personal- eller förhandlingschef
Frågan ställs på uppdrag av personal- eller förhandlingschef


Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!